Сім'я майже добу шукала пенсіонерку, яка постраждала в пожежі в Харківському будинку престарілих. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Повідомляється, що родичі 89-річної пенсіонерки Марії шукали її майже добу після трагедії в пансіонаті "Золотий час" у Харкові.

"У райвідділі взагалі ніякої інформації не давали, крім лікаря, який сказав, хто живий. Просто: "Cидіть і чекайте - ми вам все повідомимо". Ми вже чекали, що не дай Бог зараз подзвонять і скажуть: "Їдьте на впізнання в морг" - розповіла родичка бабусі Анастасія Титова.

Слідчі виявили Марію в приватному будинку за кілька кілометрів від місця пожежі. Крім неї в будинку були ще три пенсіонерки. Як жінки туди потрапили не відомо.

Марія, фото: Суспільне
Марія, фото: Суспільне
Марія, фото: Суспільне

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Марія страждає від хвороби Альцгеймера, тому про події, які сталися в день трагедії нічого не пам'ятає.

Пенсіонерку помістили в Пансіонат "Золотий час" рік тому. Родичі кажуть, що їм сподобалися умови, які запропонував заклад і у них не було нарікань по його роботі. Тому легальність роботи будинку престарілих ніхто з них не перевіряв.

Нагадавши, секретар Зеленського Мендель стала грудьми На захист гаранта після трагедії: "Виправляти помилки"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харківські будинки престарілих забиті вщерть і плюють на безпеку - трагедія ризикує повторитися

Також, "Знай.uа" писав, названо власника згорілого будинку престарілих у Харкові: тримає місто в кулаці