Стали відомі нові деталі про будинок престарілих у Харкові, який вчора, 21 січня згорів. Скільки потрібно було віддати за місяць проживання там.

Таким чином, повідомляється, що в будинку престарілих, який мав назву «золотий час» сталася масштабна пожежа. Він забрав життя 15 людей.

Місяць проживання в цій установі коштував 8 тисяч гривень

Увечері 21 Січня сайт будинку престарілих «золотий час» був вже видалений. Не функціонувала і його сторінці в соціальній мережі Facebook.

Пожежа в Харкові, фото: ДСНС України
Пожежа в Харкові, фото: ДСНС України

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Компетентний медичний персонал піклується про хворих на деменцію, хворобу Альцгеймера, Паркінсона. Допомагає в реабілітації після травм, інфаркту або інсульту»,писало керівництво в описі до установи.

Пожежа у Харкові, кадр з відео
Пожежа у Харкові, кадр з відео

Згідно з попередньою інформацією, вартість проживання однієї людини становила 450 за добу, або ж 6 тисяч гривень.

Але, остаточна ціна могла бути більше. Родичі однієї з жінок розповіли, що одного разу віддали за місяць близько восьми тисяч гривень.

Нагадаємо, що після пожежі секретар Харківської міської ради Ігор Терехов оголосив про одноденну жалобу в місті, а позі президент України, Володимир Зеленський прибув на місце пожежі і заявив, що траурний день призначений на суботу, 23 січня по всій Україні.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прибув до Харкова, на місце, де за добу до цього загорівся будинок престарілих. Разом з ним ряд чиновників, серед яких є і Ігор Терехов.

Як повідомляв портал Знай що у Харкові оголосили день жалоби в п'ятницю, 22 січня. Він за загиблими літніми людьми в результаті пожежі в будинку престарілих.

Також Знай писав про те, що в Харкові спалахнула пожежа в будинку пристарілих. Відомо, що в результаті трагедії загинули щонайменше 15 осіб.