Маленкою харків'янці, яка постраждала в нещасному випадку на гірці, збиратимуть череп по шматочках. Про це розповів її батько Kostiantyn Rudenko на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Насамперед батько дівчинки подякував усім небайдужим людям, які допомогли йому зібрати кошти на лікування доньки та розповів, як себе почуває Настя.

Костянтин повідомив, що весь день провів біля дочки і лікарі вже закінчили обстеження, а також розповіли про перспективи лікування.

"Збиратимуть череп по шматочках. Ще не ясно на скільки пошкоджений мозок. Поки не зійде набряклість, операцію вирішили не робити. Дитина у важкому, але стабільному стані. Без свідомості. Дихає сама." - написав Kostiantyn Rudenko.

Публікація Костянтина Руденка: Facebook
Публікація Костянтина Руденка: Facebook
Публікація Костянтина Руденка: Facebook

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Пізніше батько дівчинки повідомив, що Настя прийшла до тями. Однак більш детальної інформації про її стан Костянтин не вказав.

Варто відзначити, що 8-річна харків'янка Настя Руденко вийшла на вулицю щоб покататися на санках з гірки. Під час одного з таких заїздів дівчинка врізалася в дерево і отримала травму черепа, після чого була доставлена в лікарню.

Публікація Костянтина Руденка: Facebook
Публікація Костянтина Руденка: Facebook
Публікація Костянтина Руденка: Facebook

Нагадавши, у Хмельницькому двоє малюків загинули страшною смертю, Україна ридає: "Такі золоті дітки були"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві дитина випала з 15-го поверху, ангели не встигли: "Не дай Бог нікому..."

Також, "Знай.uа" писав, у Львові невідомий налетів на чоловіка санками, очевидці остовпіли: "Перелом носа і струс мозку"