У Харкові 8-річна дівчинка потрапила до лікарні після катання на гірці. Про це розповіли на порталі "Город Х".

Повідомляється, що 16 січня 8-річна Анастасія Руденко вийшла гуляти з сестрою. Дівчинка проїхалася на санках і врізалася в дерево в результаті чого сильно вдарилася головою.

Голова Центру екстреної медичної допомоги Віктор Забашта розповів, що виклик надійшов з провулка о 18:51. На місце виклику прибула команда медиків, які госпіталізували дівчинку.

"Дівчинку без свідомості доставили в лікарню швидкої та невідкладної допомоги. У неї діагностували черепно-мозкову травму і закритий перелом нижньої щелепи" - розповів Віктор Забашта.

Батько постраждалої дівчинки Костянтин розповів, що медики змогли стабілізувати стан Анастасії, проте її довелося ввести в медикаментозний сон. При цьому дівчинку відключили від апаратів життєзабезпечення і вона дихає самостійно.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Примітно, що 26 січня у Анастасії Руденко День народження — дівчинці має виповниться 9 років. Однак, по всій видимості, цей день вона проведе в лікарні.

У Харкові постраждала маленька дівчинка, фото: gx.net.ua
У Харкові постраждала маленька дівчинка, фото: gx.net.ua
у Харкові постраждала маленька дівчинка, фото: gx.net.ua

Нагадавши, під Тернополем Комунальник став жертвою гілки - "Шансів не було"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у київській підземці пасажир впав на рейки, свідки п'ють корвалол - "Дві дівчини бігли…"

Також, "Знай.uа" писав, у Польщі загадково зник заробітчанин з Тернопільщини, рідні благають про допомогу: "Без документів і грошей"