У засніженому лісі під Харковом чиста випадковість допомогла чоловікому не загинути холодною смертю. Харків'янина знайшли зі зламаною ногою.

Як повідомляє Тelegram-канал "Харків Now", місцевий мешканець йшов через ліс на автобусну зупинку, впав і зламав гомілку.

На щастя, постраждалого швидко знайшли і надали медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На вулиці в цей час було сніжно і темно, тож чоловік ризикувв замерзнути у лісі насмерть.

Раніше у Кам’янці-Подільському, що на Хмельниччині, літнього чоловіка врятували завдяки уважності небайдужих сусідів, чуйності лікаря та допомозі дільничного поліцейського. Як зазначається, першими на сполох забили уважні сусіди, які повідомили дільничному лікарю, що 70-річний дідусь із будинку неподалік вже кілька днів не з’являвся на вулиці.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид. Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11-ї ранку.

Також Знай писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям. Жінка винесла їх з вогню.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Патрульні врятували літню жінку, яка була всього за крок до самогубства.