Поліція Харкова знайшла чоловіка, який кілька днів тому був викрадений невідомими на парковці торгового центру.

Детальніше про подію розповідає прес-служба ГУНП в Харківській області.

Повідомляється, що знайти 26-річного харків'янина вдалося в суботу, 23 січня, на території Кіровоградської області. Відомо, що викрадений молодий чоловік був ще 21 січня на парковці одного з торгових центрів. Про викрадення в поліцію повідомив випадковий очевидець.

Як визначило слідство, чоловіка викрали і насильно посадили в автомобіль Mercedes чорного кольору і відвезли в невідомому напрямку. На виїзді з області зловмисники кинули машину, спалили її і поїхали на інший.

Чоловіка виявили в одному з будинків на території Кіровоградської області-він був пов'язаний мотузками і постійно піддавався побиттю і приниженням на свою адресу. Жодних вимог до викраденого зловмисники не пред'являли.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Викрадений / фото : ГУНП
Викрадений / фото : ГУНП

На місці поліція затримала двох підозрюваних, які охороняли викраденого. За фактом події їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Хлопця передали родичам, які виїхали на зустріч службовому транспорту, що їде з Кіровоградської області. Вони розповіли, що він ніколи не брав кредити і не мав заборгованостей, тимчасово безробітний. Слідством не встановлено з яких причин був викрадений житель Харкова.

Наразі тривають невідкладні оперативно-розшукові заходи для встановлення замовників злочину та мотивів його вчинення.

Нагадаємо, що під Харковом у згорілій фурі знайшли труп, копи губляться в здогадах.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харківській області загинула 19-річна дівчина, яка потрапила в ДТП на мотоциклі.

Також Знай.иа писав, що у Харкові засудили жінку, яка побила шкільну вчительку