У Харьківській області у Чугуєві двоє 15-річних хлопців викраси велосипеди. А щоб приховати злочин, підлітки перефарбували їх.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

Як стало відомо, 17 серпня до поліцейських Малинівської об’єднаної територіальної громади звернулася місцева мешканка. Дівчина заявила, що 14 серпня невідомі викрали її велосипед, який вона залишила біля салону краси.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Того ж дня поліцейські встановили осіб, причетних до скоєння кримінального правопорушення. Ними виявилися двоє 15-річних мешканців міста Чугуєва. Близько 20:00 правоохоронці зупинили хлопців у рідному місті, де вони каталися на викрадених велосипедах. Як з’ясувалося згодом, другий велосипед вони викрали тиждень тому біля крамниці у селищі Введенка. Підлітки встигли пофарбувати транспортні засоби в інший колір, щоб приховати свій вчинок.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Велосипеди вилучені та повернуті власникам.

За даним фактом слідчим Чугуївського відділу поліції проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 5 років обмеження волі.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Марцінків відбере у франківчан велосипеди на День Незалежності

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові розшукують велосипедиста, який втік після страшної аварії: "Серце не здригнулося"

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом озвірілий шумахер переїхав 6-річного велосипедиста - гальмувати не став