У Харкові, 30 грудня пройде позачергова сесія міськради.

Документ був опублікований на сайті міськради, сьогодні, 28 грудня.

Розпорядження про скликання сесії підписав секретар Харківської міськради Ігор Терехов. Сесія має відбутися вже в середу, 30 грудня. Початок о 12: 00.

Першим питанням на порядку денному стоїть "увічнення пам'яті Кернеса".

Також на порядку денному стоять питання щодо змін до бюджетів Харкова на 2020 і 2021 роки, затвердження списку переможців "бюджету участі", внесення змін до низки соціальних та економічних програм, постанови про постійні комісії та регламенту міськради восьмого скликання.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Терехов, фото: Харківська міськрада
Терехов, фото: Харківська міськрада

Нагадавши, мер Харкова Геннадій Кернес помер у ніч на 17 грудня. Про його смерть повідомив бізнесмен і добрий друг політика Павло Фукс. Геннадію Кернесу був 61 рік. Його смерть підтвердили дружина Оксана Гайсинська та пасинок Родіон. До нових виборів містом керуватиме секретар міської ради Харкова Ігор Терехов. Кернес народився і все життя прожив у Харкові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдова Кернеса переписала бізнес на матір позашлюбної доньки мера Харкова

Як повідомляє портал «Знай.иа» Від кого покійний Кернес заразився коронавірусом: замішана жінка, і це не Дружина

Також «Знай.иа " писав, що Покійний Кернес бив цивільну дружину Гайсинську і "закохувався" заново: "Прости, Оксаночка!"