Стан мера Харкова Кернеса, у якого минулого тижня відмовили нирки, залишається без змін. Лікарі продовжують спостереження за його здоров'ям.

Як передає УНН, про це повідомив директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської мерії Юрій Сидоренко.

Читайте Знай в Google News!

"Стан (Геннадія Кернеса, - ред.) поки без змін. Лікарі спостерігають за ним. Поки нічого більше не можу сказати",- повідомив Сидоренко.

Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)
Кернес, фото: Павло Фукс (Телеграм)

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, у мера Харкова Геннадія Кернеса відмовила друга нирка. Про це розповів бізнесмен Павло Фукс для видання "Страна".

Повідомляється, що у хворого мера Харкова Геннадія Кернеса, який в даний момент проходить лікування в Берліні, в клініці "Шаріте" погіршився стан і повністю відмовила друга нирка.

За словами Павла Фукса, у Геннадія Кернеса повністю не працюють обидві нирки і він знаходиться на апаратах життєзабезпечення.

Бізнесмен підкреслив, що у зв'язку з цим повернення Геннадія Кернеса до Харкова, яке заплановане в кінці грудня, можуть відкласти.

Згідно з інформацією Telegram-каналу "h_saltovka", син Геннадія Кернеса Кирило нічого не знає про погіршення здоров'я батька. За його словами, мер Харкова в будь-якому випадку повернеться в Україну.

У Кернеса відмовили нирки: Telegram мій Харків
У Кернеса відмовили нирки: Telegram мій Харків

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворому Кернесу підвищили зарплату: "за секретність і важливу роботу"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хворий Кернес рветься додому на Новий Рік, медики проти: "Мені все одно"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янам повідомили, коли чекати Кернеса додому- " він полетів, але обіцяв повернутися"