У мережі з'явилася інформація про те, що Олесей Кучер звільнений з посади голови Харківської ОДА.

Інформація про це з'явилася в Телеграм-каналі "Х.Х".

Повідомляється, що Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Кучера з його посади. А новою головою Харківської ОДА стане Айна Тимчук.

"Кучер - все. Указ підписав Зеленський, а новою головою ОДА стане Айна Тимчук", - написали в Телеграм-каналі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляє LIGA.net з посиланням на джерела в керівництві Офісу президента і фракції "Слуга народу", то сьогодні, 25 листопада Кабінет Міністрів узгодить призначення Айни Тимчук на посаду голови Харківської ОДА.

Відомо, що Айна Тимчук обіймає посаду керівника апарату Дніпропетровської ОДА, в цій же структурі вона працювала з 2000 по 2010 роки.

Також, Тимчук працювала заступником мера Харкова Геннадія Кернеса в 2010-2014 роках, в мерії керувала справами міськради. У 2015 році вона стала заступницею голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченко. З 2018 року очолює апарат облдержадміністрації.

Нагадаємо, в Харкові з'явилися білборди з провокаційною картинкою, яка, ймовірно, натякає на чинного губернатора Олексія Кучера, призначеного президентом Володимиром Зеленським.

На бордах зображений Кучер, який поганяє коня в напрямку "вихід", позначеному на покажчику. Очевидно, це натяк на чинного голову ОДА Олексія Кучера.

"Кучер - на вихід",- йдеться у підписі під карикатурою на борді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кучер ризикує втратити крісло губернатора, останнє слово за Кабміном

Як повідомляє портал «Знай.иа» Губернатор Кучер порівняв Харків з Італією: "жарти закінчилися"

Також «Знай.иа " писав, що У Кучера вселився Добкін, без Кернеса не обійшлося: "Все х * * ня, Льоша, давай наново"