У Харкові голова обладміністрації Олексій Кучер вилаявся на депутатів обласної ради під час обговорення питань щодо боротьби з коронавірусом.

Про це передає Depo.Харків, посилаючись на групу "Жити в Харкові".

Палка суперечка заступника голови Харківської облради Володимира Скоробагача і губернатора Олексія Кучера сталася під час чергової сесії облради, коли депутати обговорювали питання боротьби з коронавірусом.

Скоробагач, звертаючись до заступника голови Харківської ОДА, керівника штабу з протидії коронавірусу Тараса Пастуха, сказав: "Чому ви не скажете, що сьогодні вранці давали на "швидку" тільки 8 ліжок для прийняття?".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"У нас просто катастрофічна ситуація, викликана, я вважаю, саме роботою Департаменту охорони здоров'я. Кисню немає. Що ви збираєтеся робити? Куди везуть людей? Людей залишають вдома, хворих, з двостороннім запаленням легенів", - заявив Скоробагач.

Він зазначив, що людям потрібна допомога прямо зараз, а не в майбутньому.

"Робота провалена, однозначно. І все, що ви говорите в майбутньому будете робити, — це все херня чистої води. Відписка. Я вважаю, що потрібно вживати рішучих заходів, створити штаб. Нехай його очолить губернатор нашої області"— сказав Скоробагач, звертаючись до пастуха.

Після цього слово взяв Кучер і звернувся до Скоробагача: "Херню це ви зараз городите. Тому що ніяких немає абсолютно конкретних прикладів, які говорили про те, що у нас в Департаменті хаос. Конкретні прошу приклади".

"Що ви робили 5 років, щоб була інша ситуація? Ніхера не робили разом з Булахом напару. Тепер ви починаєте тут кому пред'являти претензії", - підвищеним тоном сказав Кучер.

Після цього Скоробагач встав з місця і підійшов до Кучера. Розмова перейшла на крики:

"- Це нісенітниця! Нічого не приймаєте, не д*очите!
- Ніхера ви не робите! Що "не д*очите"? Що " не д*очите?",- голосно вилаялися чиновники.

Далі Кучер назвав трутнем депутата Харківської облради Дмитра Булаха.

Суперечку вдалося погасити голові облради Сергію Чернову.

- Это чушь! Ничего не принимаете, не дрочите! - Нихера вы не делаете! Что "не дрочите"? Что "не дрочите?" Нет, это не ссора двух школьников. Это глава ХОГА и замглавы облсовета. Знатная заруба на сессии Харьковского областного совета между Скоробагачом и Кучером. Досталось и Булаху. Обсуждали состояние больниц, отсутствие койкомест и кислорода для больных на COVID-19.

Geplaatst door Жить в Харькове op Donderdag 15 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові на агітаторів Зеленського напали з ножем: "ми за Кернеса!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові губернатор Кучер запустив рекламу на похоронах загиблих в АН-26: "піару багато не буває"

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський дав губернатору Харківщини Кучеру 100 мільйонів: "треба рятувати від раку"