Знаменита співачка Оля Полякова запросила голову Харківської ОДА Олексія Кучера вийти з нею в прямий ефір в Instagram, щоб обговорити скандальний концерт співачки до Дня вчителя в Харкові.

Прямий ефір відбувся на сторінці Олі Полякової в Інстаграмі.

Артистка відразу зазначила, що її концерт у Харкові організовувала міська влада. За дотриманням норм карантину повинні були стежити правоохоронні органи. Однак поліція не склала жодного протоколу на глядачів, які прийшли без масок і не дотримувалися дистанції.

"Поліція не виконала свої обов'язки ... Хоча я зі сцени просила людей надіти маски, дотримуватися дистанції, не обніматися. Чому ЗМІ організували таку масштабну атаку на концерт, який не був забороненим “– запитала Полякова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

На це Кучер відповів, що відповідальність за дотримання карантину несуть організатори. Це їх обов'язок перевірити наявність масок у глядачів. Сама співачка закону не порушувала, вона не є фігурантом кримінальної справи.

За словами губернатора, з 15 жовтня на території Харківської області будуть заборонені всі відкриті концерти. Дозволяються тільки закриті заходи, якщо кількість глядачів не перевищує 15 осіб.

"Боже, жах. Ми (артисти, – ред.) всі помремо від голоду”– вигукнула Полякова.

Також співачка запитав Олексія Кучера, чому на її концерт ЗМІ звернули увагу, а на масштабний марафон, де люди бігли без масок і дотримання дистанції, – проігнорували.

На це губернатор відповів, що реакція була на обидві події. Харківський регіон кілька днів перебуває в лідерах за кількістю нових випадків коронавірусу, тому концерт на стадіоні став резонансним.

За словами Кучера, влада намагається уникати масових заходів. Представникам влади і шоу-бізнесу варто скоординувати дії в цьому питанні.

Також Полякова розповіла, що намагалася організувати діалог влади і представників креативної індустрії, але її не чують.

“Я можу поговорити з президентом і міністрами для того, щоб визначити правила гри для артистів, як зараз, уникнути скупчень людей”, - пообіцяв Кучер.

Наприкінці ефіру Кучер і Полякова домовилися разом ініціювати діалог артистів і влади.

Нагадаємо, 3 жовтня в Харкові відбувся концерт Олі Полякової до Дня вчителя, який відвідали близько двох тисяч городян. За фактом заходу поліція відкрила кримінальну справу за статтею про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Оля Полякова згадала, як потрапила в пащу до 6-метрового хижака: "було все"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юна дочка Полякової показала, куди дозволяє бойфренду себе цілувати: "на весілля запросиш?"

Також «Знай.иа " писав, що Полякову застали в компанії динозаврів українського року, мережа в подиві - " їй 18?"