У Харкові парк Горького витратить 1,5 мільйона на прибирання снігу.

Відповідний тендер з'явився на сайті публічних закупівель Prozorro, 17 листопада.

Комунальне підприємство "Центральний парк культури та відпочинку ім. М. Горького" витратить 1 500 000 гривень на послуги з вивезення снігу.

Підрядник повинен буде розчищати парк від опадів до 31 грудня 2021 року.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У вартість послуг включені всі необхідні для прибирання снігу матеріали, інструменти, інвентар та спецодяг. Підрядник повинен буде відпрацювати 2 016 годин і забезпечити достатню кількість працівників і спецтехніки для розчищення снігу.

Тендерні пропозиції приймаються до 4 грудня, аукціон призначений на 7 грудня.

прибирання снігу
прибирання снігу

Нагадавши, Комунальне ПІДРЯДНЕ СПЕЦІАЛІЗОВАНЕ ПІДПРИЄМСТВО з ремонту та будівництва автодоріг Харкова "Шляхрембуд" витратить 29 060 000 гривень на покупку дорожньої солі.

Такою сіллю взимку посипають дороги, щоб вони не були слизькими.

У документації сказано, що сіль повинна бути кам'яною, вищого сорту, з противослеживающей добавкою до 150 грам на тонну. Крупність-3. Всього планується закупити 20 тисяч тонн такої солі без упаковки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес закопає 70 мільйонів у клумби. У Харкові на реконструкцію парку Перемоги витратять ще 69,4 мільйона гривень. На що саме витратяться гроші, поки не відомо.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес запустить в харківське метро армію охоронців. Харківський метрополітен витратить 20,17 мільйонів на охорону.

Також «Знай.иа " писав, що Кернес віддасть 4 мільйони Дідові Морозу. У Харкові на новорічне оформлення на площі Свободи витратять 4,5 мільйона.