Харківська Олексіївка не отримала опалення будинків повною мірою.

Про це, вчора, 5 листопада повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, передає "Суспільне".

Відсутність теплопостачання в житлових будинках на Олексіївці пов'язано з поломкою насосної станції, а її техобслуговуванням і ремонтом повинен займатися Світовий банк.

"Чому була затримка? Це було пов'язано з недбалістю Світового банку, виходячи з того, що це їх тендер і їх фахівці. Ми це знаємо, це у нас на постійному контролі, тому після неділі не буде абсолютно цієї ситуації"— заявив Терехов.

Отоплення, фото pxhere
Отоплення, фото pxhere

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами віцемера, в Харкові станом на 5 листопада підключені 87% житлових будинків. Тоді як, 3 листопада головний інженер "тепломереж" Олексій Лука сказав, що рівень підключеності житлової сфери становить 92%.

Нагадаємо, за станом на 1 жовтня 2020 року заборгованість побутових споживачів міста Харкова та області за спожитий природний газ становить 2 млрд 205 млн грн , що всього на 55 тис.грн. менше, ніж станом на 1 жовтня 2019 року.

Стало відомо, що з 2020 року електроенергія в Україні подорожчає на 30%. Так, тариф зріс на 72 гривні і тепер становить 312 грн за МВт-год.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Опалювальний сезон змусить харків'ян вивертати кишені: скільки вдасться заощадити.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі школярі мерзнуть на уроках, батьки поставили Філатову жорсткий ультиматум. Тепло в класах мало з'явитися ще 30 жовтня. Однак опалення включили не у всіх школах.

Також «Знай.иа " писав, що Кияни опинилися в "крижаному полоні" - сотні сімей залишили без опалення в розпал поширення вірусу. Який тиждень поспіль столичні Служби тільки годують городян обіцянками.