Геннадій Кернес офіційно зареєструвався мером Харкова.

Про це передає пресслужба Харківської міської ради.

У повідомленні зазначено, що виборча комісія отримала заяву і документи від Кернеса.

Все необхідне для реєстрації Кернес надіслав електронною поштою.

Згідно з чинним законодавством, Кернес повинен до 20 грудня взяти участь у першій сесії нового складу міськради.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Перший віцемер Харкова Ігор Терехов запевнив, що до цієї дати Кернес обов'язково повернеться в Україну. Зараз глава Харкова продовжує лікування в берлінській клініці "Шаріте".

Геннадій Кернес / скріншот з відео
Геннадій Кернес / скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Помер Кернес: що відповіли його друзі та рідні на повідомлення про смерть Геннадія Кернеса. Глава прес-служби Харкова зробив важливу заяву. "Не ведіться на всяку х@йню", - без усякої скромності відповів на чутки Юрій Сидоренко.

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Кернес живий!"У міськраді Харкова відреагували на чутки про смерть мера. У Харківській міській раді журналістам інформацію про смерть Кернеса не підтвердили.

"Кернес живий і нічого його життєдіяльності не загрожує. Це таке вкидання перед оголошенням офіційних результатів виборів", - повідомили в міськраді.

Також «Знай.иа " писав, що Син Кернеса Гайсинський прилетів до Харкова без батька. На початку листопада молодий чоловік повернувся до Харкова. Біля готелю National був помічений автомобіль Mercedes G-Class з номерами 0202, яким користується Гайсинський. Поруч був припаркований мікроавтобус Volkswagen з кортежу Кернеса.