У неділю, 28 червня 2020 року, в Харкові і областях з'явилася реклама міського голови Геннадія Кернеса, який вирішив переобиратися на новий термін.

Про це пише Главное.ua.

В останньому інтерв'ю політик заявив, що піде на осінні вибори до міської ради і буде вести туди власну партію.

"Ми підемо на вибори самостійно, нашим Блоком Кернеса - успішний Харків". Я думаю, моя команда зробила досить, щоб мати успіх. Я сам теж піду на вибори", - сказав мер Геннадій Кернес.

Вибори в місцеву раду призначені на 25 жовтня 2020 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Геннадій Кернес активно продовжує свою передвиборну кампанію на честь місцевих виборів, які пройдуть у Харкові вже цієї осені.

Оскільки чинний мер міста планує йти на третю п'ятирічку, то Кернес "ненав'язливо" агітує харків'ян голосувати за нього.

Наприклад, у групі "Х**вий Харків" харків'янин поділився фотографією, того як в місті роздають газети з передвиборними обіцянками Кернеса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес закидав харківських пенсіонерів папірцями замість гречки

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес закрився від харків'ян у броньованому бусику, мера охороняє армія велетнів - "Переплюнув президента"

Також «Знай.ua» писав, що Кернес мітить у крісло мера Харкова, є шанси у інших кандидатів