У неділю, 25 жовтня, стали відомі результати екзит-полу на виборах мера Харкова. Перемагає чинний голова Геннадій Кернес.

Про це свідчать дані екзит-полу.

Судячи з цифр, у чинного мера Харкова 57,9% голосів. Далі йде Олександр Фельдман від" ОПЗЖ "- 12,12%, Олексій Кучер від" Слуги народу "- 11,98%, Олег Абрамічев від "Євросолідарності " - 6,23% та Ігор Черняк від "Блоку Світличної"Разом".

До Харківської міськради проходять "Блок Кернеса" успішний Харків " - 39,52%," ОПЗЖ " - 16,99%," Слуга народу " - 12,39%," європейська солідарність " - 9,17%, партія Шарія - 6,41% і "Блок Світличної" Разом " - 5,42%.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що на вибори мера балотувалися чинний голова Харківської міськради Геннадій Кернес від Партії "Блок Кернеса - успішний Харків", діючий голова Харківської ОДА Олексій Кучер, Ігор Черняк від "Блок Юлії Світличної "разом", Олександр Фельдман від "ОПЗЖ".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Верховній Раді України запитують, що з Кернесом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський дорікнув Кернесу через ситуацію з коронавірусом у Харкові.

Також Знай.uа писав, що у мерії Харкова пролили світло на стан хворого Кернеса: "реабілітація...".