Про стан здоров'я мера Харкова Геннадія Кернеса не було чутно вже тривалий час. В результаті в соцмережах знову поповзли чутки про смерть градоначальника.

У Харківській міській раді журналістам інформацію про смерть Кернеса не підтвердили і розповіли про самопочуття і лікування мера Харкова.

"Кернес живий і нічого його життєдіяльності не загрожує. Це таке вкидання перед оголошенням офіційних результатів виборів",- повідомили в міськраді.

Також про стан Кернеса розповів на своїй сторінці у Фейсбуці директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко.

Геннадій Кернес, кадр із сюжету програми Гроші: YouTube
Геннадій Кернес, кадр із сюжету програми Гроші: YouTube

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Він зазначив, що Кернес живий і вмирати не збирається, та й навіть йде на поправку. За його словами, рідні відвідують його щодня.

"Кернес живий, вмирати не збирається. Рідні відвідують його кожен день, він йде на поправку. Щойно говорив з Родіоном та Оксаною Гайсинськими - проблема з легенями, на момент відльоту з Харкова у Геннадія Кернеса було уражено 70 відсотків легень. Зараз їх доліковують, і як тільки лікарів буде задовольняти результат - відразу виліт до Харкова",- повідомив він.

За словами Сидоренка, хвиля чуток про смерть "пов'язана виключно з тим, що 6-го листопада Кернес вже офіційно буде оголошений переможцем виборів, а цього дуже не хочеться його опонентам".

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

На завершення чоловік додав лайливий тег на адресу опонентів Кернеса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Кернес живий!"У міськраді Харкова відреагували на чутки про смерть мера

Як повідомляє портал «Знай.иа» Син Кернеса Гайсинський прилетів до Харкова без батька

Також «Знай.иа " писав, що Кернес ховається від харків'ян у мішку