У Харківській міськраді прокоментували чутки в мережі про нібито навмисне зараження коронавірусом мера міста Геннадія Кернеса.

Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Днями деякі пабліки вийшли з повідомленням про те, що Кернеса могли заразити коронавірусом навмисно: мовляв, команда мера підозрює в організації цього злочину главу ХОДА Олексія Кучера і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. У мерії цю інформацію спростували.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

"Харківська міська рада офіційно заявляє - таку версію подій в команді Геннадія Кернеса не розглядають, А подібні інформаційні вкидання розцінюють лише як невмілу спробу загострити політичне протистояння в Харкові і регіоні і зіштовхнути лобами місцеву і центральну владу. Ця спроба не вдалася",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У мерії зазначили, що Геннадій Кернес з самого початку пандемії коронавірусу не змінив свого звичного графіка роботи, проводив численні зустрічі і наради, спілкувався з величезною кількістю харків'ян на вулицях міста, займався вирішенням їхніх проблем.

Геннадий Кернес, фото: Город Х
Геннадий Кернес, фото: Город Х

"Не дивно, що при такій колосальній кількості контактів він міг заразитися коронавірусом, і спекулювати на цьому захворюванні, що забрав десятки тисяч життів у всьому світі, зруйнував звичний уклад життя всього людства, - низько і підло",- йдеться в заяві.

Стан Геннадія Кернеса не викликає у медиків побоювань за його життя, а інформація, яку міськрада отримує з "Шаріте", дозволяє розраховувати на швидке повернення Геннадія Кернеса в Україну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворому Кернесу "дихає в потилицю" новий суперник: "серйозно налаштований"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хворий Кернес після оголошеної медреформи в Харкові втік лікуватися до німців, городяни обурюються: "а наші лікарі чим гірше?"

Також «Знай.иа " писав, що У хворого Кернеса в Німеччині відібрали всі гаджети: "поки без зв'язку"