У харківській мерії повідомили, що стан голови міста Геннадія Кернеса не викликає у медиків побоювань за його життя, і він може незабаром повернутися в Україну.

Про це повідомляється на офіційному сайті Харківської міської ради.

"Інформація про те, що Харківський міський голова знаходиться в комі, не відповідає дійсності. Стан Геннадія Кернеса не викликає у лікарів побоювань за його життя. Інформація, яку Харківська міська рада отримує з клініки "Шаріте", дозволяє розраховувати на швидке повернення Геннадія Кернеса до Харкова", - написано в повідомленні.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

У міськраді також спростували інформацію про мережу про те, що в команді Кернеса впевнені в тому, що його спеціально заразили коронавірусом, а причетні до цього зараження голова Харківської ОДА і міністр внутрішніх справ.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Харківська міська рада офіційно заявляє: таку версію подій в команді Геннадія Кернеса не розглядають, А подібні інформаційні вкидання розцінюють як незграбну спробу загострити політичне протистояння в Харкові і регіоні і зіштовхнути лобами місцеву і центральну владу", - відзначили в міськраді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворому Кернесу "дихає в потилицю" новий суперник: "серйозно налаштований"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хворий Кернес після оголошеної медреформи в Харкові втік лікуватися до німців, городяни обурюються: "а наші лікарі чим гірше?"

Також «Знай.иа " писав, що Хворий Кернес спустив 4 мільйони на клініку в Німеччині: "поки ми лікуємося в клопівниках"