Перший заступник мера Харкова спростував інформацію про те, що Кернес знаходиться в комі. Мер міста у даний час проходить курс лікування.

Про це повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, коментуючи інформацію джерел видання "Дзеркало тижня", пише Суспільне.

"Спростовую. На мою думку, це одна з виборчих технологій. Нічого подібного і близько немає. Тому я вас дуже прошу, дайте об’єктивну оцінку. Ніхто ні в якій комі", — заявив Ігор Терехов.

сьогодні спілкувався, абсолютно з людиною все нормально, людина лікується, проходить курс лікування, тому я спростовую дану інформацію", — додав перший заступник.

Мер Харкова Геннадій Кернес, фото: Уніан
Мер Харкова Геннадій Кернес, фото: Уніан

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Офіційне спростування опублікувала й пресслужба Харківської міської ради.

"Інформація, яку поширюють деякі харківські пабліки про те, що Харківський міський голова Геннадій Кернес нібито впав у кому, не відповідає дійсності. Міськрада пов'язує поширення завідомо неправдивої інформації з загостренням амбіцій "не надто вдалих" політиків. Геннадій Кернес дійсно знаходиться на лікарняному, але при цьому мер повністю контролює ситуацію в місті", — написано у повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернеса терміново госпіталізували, діагноз - під секретом: "Лікарня для хворих на COVID-19"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кернес таємниче зник з Харкова перед виборами

Також «Знай.uа» писав, що Кернес пішов у всі тяжкі після старту передвиборчої кампанії - еко-сумки і блокноти були розминкою