Інтерв'ю мер Харкова останнім часом давав у відео-режимі. Важливо відзначити, що на кадрах Кернес виглядає досить понуро.

Про це пише Фром.юа.

Нещодавно мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що не збирається залишати посаду міського голови:

"Ми підемо на вибори самостійно, нашим "Блоком Кернеса-успішний Харків". Я думаю, моя команда зробила достатньо, щоб мати успіх... Я сам теж піду на вибори".

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Інтерв'ю мер Харкова останнім часом дає у відео-режимі, у своїх нинішніх апартаментах. І треба сказати, що в кадрі градоначальник Кернес, який намагається бути бодьорим і мріє знову вийти на стежку передвиборної боротьби, представляє сумне видовище. Проблеми Кернеса зі здоров'ям після замаху на нього в 2014 році загальновідомі. І судячи з останніх відео, стан мера не поліпшується, а якраз навпаки.

З журналістами він спілкувався в готельному номері, в якому живе, але кімната більше нагадує лікарняну палату, яка напхану медобладнанням і ліками, від яких, очевидно, вкрай залежний пацієнт.

Та й сам Кернес-паралізований і в інвалідному кріслі-явно хворий і виглядає дуже погано, особливо на тлі "лікарняного ліжка".

Раніше в ЗМІ повідомлялося про серйозне погіршення здоров'я Кернеса. Та й сам він в інтерв'ю Гордону підтвердив, що після того, як його не впустили в США, щоб пройти лікування в солідній заокеанській клініці, шанс знову почати ходити політиком був упущений.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Фельдман підклав Кернесу свиню перед виборами: "Йду в мери Харкова"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харків терпить десятиліття війни між Кернесом і Фельдманом: як починалася " битва титанів"

Також «Знай.uа» писав, що Харків'яни грудьми лягли на ескалатори Кернеса, Барабашово не здається - подробиці з поля бою