У Харкові на території скандального ринку "Барабашово" відбувається конфлікт між двома групами людей. Поліція забезпечує охорону порядку на території ринку.

Про це повідомила пресслужба поліції Харківської області.

За даними поліції, сьогодні, 4 серпня, близько 9:10 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на території торгового центру спостерігається скупчення людей і відбувається конфлікт між групами осіб.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Копи з'ясували, що представники комунального підприємства за допомогою спецтехніки намагалися провести геодезичні роботи на території, яка належить Харківській міськраді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Працівники концерну "АВЕК" не дають комунальникам потрапити на дану земельну ділянку і перешкоджають здійсненню робіт", - сказано в повідомленні.

Зараз співробітники слідчо-оперативної групи Московського ВП знаходяться на місці події і документують протиправні дії громадян.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Раніше за фактом аналогічного інциденту на території ТЦ "Барабашово" слідчі відкрили кримінальне провадження за ст.356 (самоуправство) Кримінального кодексу України.

Всі обставини з'ясовуються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес відгородив Барабашово стіною від розлючених бізнесменів

Як повідомляє портал «Знай.uа» Бульдозери Кернеса на Барабашово забомбили "коктейлями Молотова"- підозрюють Фельдмана

Також «Знай.uа» писав, що Дружки Кернеса знесли намет бунтуючих бізнесменів Барабашово, назріває "війна"