Мер Харкова Геннадій Кернес звинуватив депутата Олександра Фельдмана в причетності до сьогоднішнього підпалу будівельної техніки біля станції метро "Київська".

Про це Геннадій Кернес написав на своїй сторінці в Facebook, пише newsroom.

Інцидент стався на будівельному майданчику біля супермаркету "Рост". Невідомі кинули кілька пляшок із запальною сумішшю, з-за чого загорілися три вантажівки. За словами Кернеса, машини оперативно загасила охорона об'єкта. У причетності до злочину міський голова звинуватив власника ТЦ "Барабашово", через який планують побудувати дорогу. При цьому, за словами Кернеса, роботи будуть продовжені.

фото: Facebook Геннадій Кернес
фото: Facebook Геннадій Кернес

"Як показує історія, підпал машин – улюблений спосіб народного депутата Олександра Фельдмана залякувати конкурентів і незадоволених ситуацією на ринку "Барабашово". Ми розуміємо, що за сьогоднішньої спробою підпалу стоїть саме Фельдман і Ко. Ми це доведемо всіма наявними в нашому розпорядженні законними способами", -вважає Кернес.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У прес-службі "Барабашово" звинувачення спростовують і називають те, що трапилося спробою міської ради відвернути увагу від проблем Харкова. Інцидент пов'язують з тим, що проект будівництва дороги не отримала значної підтримки серед харків'ян.

фото: Facebook Геннадій Кернес
фото: Facebook Геннадій Кернес

"Ці голослівні заяви гідні звання міського голови. Причетність до чого-небудь в нашій країні може визначити тільки суд. Методи наших опонентів зрозумілі і вже побиті, аж до самостійної організації будь-яких пригод. Ми вважаємо, що це агонія міської влади, яка прагне будь-якою ціною перевести увагу з реальних проблем Харкова", - заявили в прес-службі Барабашова.

фото: Facebook Геннадій Кернес
фото: Facebook Геннадій Кернес

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес вижене бізнесменів з Барабашово - "совкова" мрія

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дружки Кернеса знесли намет бунтівних бізнесменів Барабашово, назріває "війна"

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни "лягли" під бульдозери на Барабашово, назріває Майдан: "Кернес, не забирай майбутнє"