Фракція "Опозиційна платформа – За життя" у Верховній Раді України одноголосно підтримала висунення народного депутата Олександра Фельдмана кандидатом на посаду мера Харкова на осінніх місцевих виборах.

Про це Олександр Фельдман повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Я вдячний фракції за підтримку. Для мене участь у виборах харківського міського голови - велика відповідальність. Харкову потрібна повне перезавантаження. В нашому місті не може і не повинно бути мера-царя, від розташування або немилості якого залежать долі підприємств, компаній, долі людей, підкреслив Олександр Фельдман. Дуже сподіваюся, що майбутні вибори в Харкові не стануть боротьбою рейтингів, маніпуляцій, а конкуренцією підходів, програм і стратегій розвитку міста. Важливо, щоб це не було боротьбою за владу, за крісло, за тотальний контроль над містом. У харків'ян насамперед повинен бути шанс на чесну владу, яка поважає людей",- написав Фельдман.

Фельдман вважає, що вибори не повинні стати боротьбою за крісло, за тотальний контроль, а у харків'ян повинна бути влада, яка поважає їх.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що про свій намір балотуватися на пост харківського міського голови Олександр Фельдман заявив у грудні 2019 року. Місцеві вибори пройдуть в Україні 25 жовтня цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше мер Харкова Геннадій Кернес підписав розпорядження, згідно з яким за результатами конкурсу на посаду глави адміністрації Холодногірської району Харківської міської ради з 14 липня призначено Віталія Кошеленко

Як повідомляє портал «Знай.ua» Представники "Блоку Кернеса - Успішна Харківщина" передали жительці Краснограда Харківської області гуманітарну допомогу, яка насправді надійшла від Червоного Хреста

Також «Знай.ua» писав, що Україна продовжує залишатися пострадянським заповідником варварства і анти-гуманного ставлення до беззахисним братам нашим меншим. Крім цирків і традиційних міських зоопарків, в нашій країні досі існують «зоокутки» при ресторанах, а також приватні звіринці, де заможні люди містять і виставляють на загальний огляд свої «живі іграшки»