Сьогодні, 31 липня в Харкові на ринку "Барабашова" частину території обнесли огорожею і технікою. Саме в тому місці, де повинні побудувати нові магазини.

Про це повідомили очевидці у групі "Х**вий Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

джерело: Х**вий Харків

Як стало відомо з повідомлення, то навколо всієї території зібралося близько ста людей, приїхали декілька екіпажів поліції.

При цьому ні охорона ринку, ні продавці не в курсі, що відбувається.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Одна з захисниць ринку сказала, що почався черговий рейдерський захват від влади міста. І те, що їх не зупиняє нічого, ні свята, ні нещодавня смерть одного із засновників "Барабашово" - Бориса Фельдмана.

На барабані обнесли частина території парканами і технікою — там де повинні побудувати нові магазини.

Навколо всій території близько ста людей в кепках, панамки чи без («тітушки» які-небудь). Кілька бусів та екіпажів поліції (машини є, а самих копів чоловік 10). Охорона ринку не в курсі справ, продавці теж. Хтось працює, хоча покупців не пускають під приводом «сьогодні санітарний день»",- написано в повідомленні.

Сегодня на Барике намечаются качели. Там есть земля, на которой должны построить новые магазины для тех, у кого снесут из-за строительства дороги. АВЭК перегородил тяжелой техникой въезд на эту территорию, чтоб там не начали строительство.

Geplaatst door Харьков 1654 op Donderdag 30 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Фельдман кличе Кернеса в суд, війна вийшла на новий рівень: "За свої слова відповідаєш"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Бульдозери Кернеса на Барабашово забомбили "коктейлями Молотова"- підозрюють Фельдмана

Також «Знай.ua» писав, що Дружки Кернеса знесли намет бунтівних бізнесменів Барабашово, назріває "війна"