Семеро чоловіків у віці 20-46 років зламали намет активістів, які виступають проти будівництва нової дороги через ТЦ "Барабашово".

Про це повідомила прес-служба поліції в Харківській області. Інцидент стався вчора, 20 липня.

Знесений намет - однин з двох, які встановили вчора, 20 липня, біля станції метро "Київська".

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Поліцейські склали відносно порушників 7 адміністративних протоколів за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, 20 липня у Харкові на місці в районі станції метро "Київська", де стартувало будівництво нової дороги на Салтівку, яка пройде у тому числі через ринок "Барабашово", зібралися близько 100 мітингувальників осіб.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Харків'яни виступають проти будівництва дороги. Люди тримають в руках прапори з написом "Стоп дорога!", плакати "Побудуйте дорогу в об'їзд ринку", "Дорога по долі підприємців "Барабашово" не пройде".

Так само мітингувальники вважають, що будівництво нової дороги незаконне. Вони навіть звернулися в поліцію із заявою.

"Вранці 20 липня до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Шевченка, 142-А, група невідомих проводить будівельні роботи, які, на думку заявника, порушують екологію і благоустрій", - повідомили в поліції.

Після цього підприємці Барабашово подали звернення в міськраду з вимогою припинити будівництво дороги.

Комментарий Анатолия Ряснянского: «Предприниматели Барабошова подали в горсовет обращение с требованием прекратить строительство дороги. На основании того, что нет экологической экспертизы, дорога не решает транспортную развязку.»

Geplaatst door ВЕХА op Maandag 20 juli 2020

"Підприємці Барабошова подали в міськраду звернення з вимогою припинити будівництво дороги.
На підставі того, що немає екологічної експертизи, дорога не вирішує транспортну розв'язку",- заявив Анатолій Ряснянський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комунальники Кернеса почали зносити "Барабашово"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Битва за "Барабашово" вийшла на новий рівень, харків'ян приголомшили: "Ваш будинок знесуть"

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни "лягли" під бульдозери на Барабашово, назріває Майдан: "Кернес, не забирай майбутнє"