У Харкові на місці в районі станції метро "Київська", де стартувало будівництво нової дороги на Салтівку, яка пройде у тому числі через ринок "Барабшово", зібралися близько 100 мітингувальників осіб.

Харків'яни виступають проти будівництва дороги. Люди тримають в руках прапори з написом "Стоп дорога!", плакати "Побудуйте дорогу в об'їзд ринку", "Дорога долі підприємців "Барабашово" не пройде", "Кернес, не забирай наше майбутнє!".

мітинг, фото: Суспільне
мітинг, фото: Суспільне

На даний момент техніка зупинилася. На мітинг прийшли не тільки підприємці ринку, але і просто харків'яни. Як написав на своїй сторінці в Facebook спікер ТЦ "Барабашово" Сергій Зайцев, на шляху будівництва дороги люди розбивають наметове містечко, в якому мають намір чергувати цілодобово.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

"Техніка зупинилася, викликали поліцію, розбили наметове містечко на шляху будівництва дороги, люди налаштовані рішуче, кажуть, будуть цілодобово чергувати. Люди обурені відсутністю громадських слухань по дорозі, відсутністю екологічної експертизи проекту",- повідомив Зайців.

За словами Зайцева, частина мітингувальників планує звернутися в Харківську міськраду.

"Зараз ось збираються поїхати в міськраду, вручити звернення з вимогою зупинити будівництво, поки не виконають вимоги прозорості, публічності", — уточнив прес-секретар ТЦ "Барабашово".

мітинг, фото: Суспільне
мітинг, фото: Суспільне

фото: Facebook / Сергій Зайцев
фото: Facebook / Сергій Зайцев

фото: Facebook / Сергій Зайцев
фото: Facebook / Сергій Зайцев

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові комунальники почали розкопувати теплотрасу в півкілометра від станції метро "Київська", а парковку "Зростання" вже почали обносити парканом

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові на житлових будинках, розташованих в районі скандального ринку «Барабашово», з'явилися листівки про нібито заплановане знесення будинків у зв'язку з будівництвом нової дороги

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові бізнесмени Барабашово готують "майдан" проти Кернеса