У Харкові комунальники почали розкопувати теплотрасу в півкілометра від станції метро "Київська", а парковку "Росту" вже почали обносити парканом.

Як і обіцяв мер Геннадій Кернес, роботи в районі нової дороги, яка з'єднає Салтівку і центр міста, почалися, пише KHARKIV Today.

Корреспондент KHARKIV Today поїхав на місце. Парковка біля "Росту" заповнена автомобілями, хоча видно, що місця для в'їзду у них все менше – кілька людей стрімко зварюють огорожі. Говорити з журналістом робітники відмовляються. На питання про те, пов'язана їх робота з майбутньою дорогою через "Барабашово", вони лише відмовчуються.

"Тут буде дорога. Нас попередили, що незабаром паркування повністю перекриють", – повідомила адміністратор супермаркету "Рост" Надія.

Відповісти, коли саме парковка остаточно перестане працювати і коли почнуться будівельні роботи, дівчина не змогла. Не стала говорити вона і хто саме попередив про роботах. Але додала: "Ви прекрасно знаєте, хто займається дорогою".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На місці майбутнього будівництва електрики займаються демонтажем стовпа і комунікацій під землею. Чоловіки повідомили, що "проводять заміну стовпа". На питання, чи пов'язано це з дорогою, робітники відповіли, що їм і самим цікаво".

Ще через кілька десятків метрів влаштувалися два трактори і два вантажних автомобіля. Одні розкопували теплотрасу, інші – відвозили викопану землю. Як з'ясувалося, на місці працюють співробітники "Харківських тепломереж".

Як розповів майстер дільниці Сергій Новіков, то тут до 17 липня будуть проводитися планові роботи.

"Не можу вам сказати, чи пов'язана наша робота з дорогою, нам поставили завдання - ми його виконуємо. Розкопуємо, дивимося стан. Труба серйозна, як їх взимку прориває – самі знаєте. Про дорогу запитуйте у міськраді", – повідомив Сергій.

Слід зазначити, що ще 9 червня "Блек Сі Консорціум" виграв тендер, оголошений городскм радою, на нове будівництво магістралі загальноміського значення від вулиці Моїсеївській до метромосту. На ці потреби було виділено 98 мільйонів гривень, техзавдання передбачає будівництво проїжджої частини і тротуарів, перекладку мереж водоканалу і обленерго, облаштування газопостачання та зовнішнього освітлення.

Так само, на місці майбутнього будівництва дороги планується зрубати 251 дерево.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес відкриє у Харкові гігантський фонтан перед виборами

Як повідомляє портал «Знай.ua» Битва за "Барабашово" вийшла на новий рівень, харків'ян приголомшили: "Ваш будинок знесуть"

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни вимагають у Кернеса взяти в руки лопату