Група підприємців, які прийшли на зустріч з Харківським міським головою Геннадієм Кернесом 12 червня, змогла потрапити на зустріч з мером тільки після півгодинної суперечки з чиновниками.

Про це повідомляє прес-служба ринку "Барабашово" у Фейсбуці.

Бізнесмени впевнені - Кернес не хотів їх брати тільки тому, що люди виступають проти планів міської влади «віджати» торговий центр «Барабашово».

Лідерів профспілкових об'єднань підприємців «Барабашово» буквально «виставляли за двері». А адже сьогодні цей торговий центр – єдине місце для десятків тисяч харків'ян, де вони можуть знайти місце роботи після вимушеного карантину.

Чиновники мотивували свої дії тим, що підприємці не записалися на зустріч з міським головою заздалегідь. Однак пояснити, чому інформація про зустрічі, яка стосується долі майже 15 тисяч підприємців, трималася в таємниці, і чому представниками малого та середнього бізнесу міськрада вважає одну з найбільш малочисельних груп підприємців, ігноруючи великі профспілкові об'єднання, працівники міськради не змогли.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

фото: "Барабашово Харків"(Фейсбук)
фото: "Барабашово Харків"(Фейсбук)

За результатами зустрічі підприємці оприлюднили вимоги, в яких наполягають, щоб мер Харкова Геннадій Кернес вибачився за вибіркове ставлення до представників бізнесу і небажання чиновників пускати людей на зустріч і офіційно оголосив про припинення яких би те ні було дій з будівництва дороги через територію ТЦ «Барабашово».

"Якщо до понеділка, 15 червня, ці вимоги не будуть виконані, профспілки «Барабашово» почнуть безстрокові акції протесту, які цілком можуть перерости в Підприємницький Майдан.
- «Барабашово» - наш спільний ринок і забрати його ні Кернесу, ні його синові в колекцію до украдених у міста інших 18 ринків ми не дамо. Кернес не готовий говорити з цими підприємцями. Мер давно вирішив, що і як збирається робити і рахуватися з думкою харків'ян він явно не збирається",- написали активісти.

фото: "Барабашово Харків"(Фейсбук)
фото: "Барабашово Харків"(Фейсбук)

"Підприємці зібралися тут, щоб весь Харків, вся Україна ще раз переконалася: Харківська міська рада на чолі з градоначальником давно стала антинародною. І ми не дозволимо створювати «потьомкінські села» для жителів нашого міста. У піку карантину та економічної кризи, яку переживає весь світ, в загрозу реального банкрутства Харкова міська влада продовжує реалізацію тіньових схем, продовжуючи знущатися над харків'янами. Чиновники, «справі намагаючись надати законний вигляд і толк», хочуть виправдати свої рейдерські дії. Цього їм ніхто не дозволить", - прокоментували ситуацію представники профспілкових об'єднань під стінами міськради.

МЫ ТЕБЕ НЕ «КНОПКА» - ОТВЕТ 15 ТЫСЯЧ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ И СОТРУДНИКОВ ТЦ «БАРАБАШОВО» КЕРНЕСУ Городские чиновники...

Geplaatst door Барабашово Харьков op Vrijdag 12 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес побудує замість "Барабашово" новий ринок - до яких "сюрпризів" готуватися харків'янам

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові бізнесмени протестують проти знесення "Барабашово", але Кернеса вже не зупинити

Також «Знай.ua» писав, що "Барабашово" в Харкові підмочив репутацію, і Кернес тут ні при чому