У Харкові на одному з найбільших ринків одягу та взуття в країні «Барабашово» знову вирувала пожежа. На цей раз горів великий магазин тканин. Вогонь охопив цей магазин і встиг перекинутися на сусідні.

Масштаб пожежі на Барабашово Фото: скріншот

Інцидент стався в ніч на п'ятницю 5 червня. Вранці стало видно, що всі товари згоріли до тла. Зараз власники підраховують збитки, а правоохоронці з'ясовують усі обставини. Вони пообіцяли оприлюднити офіційну інформацію пізніше.

Очередной крупный пожар на Барабашово. На это раз сгорели "Ткани"

Geplaatst door Харьков 1654 op Donderdag 4 juni 2020

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто відзначити, що це не перша пожежа на ринку. Не так давно там спалахнув один з магазинів. Займання сталося в середині дня, тому масштабного збитків вдалося уникнути. Однак очевидці розповіли, що вогонь спалахнув через искрящей проводки і розетки. Пожежники приїхали вчасно і погасили вогонь.

Ринок «Барабашово» давно стоїть поперек горла мерії. Геннадій Кернес обіцяє прибрати ринок, а на його місці побудувати торгові центри та інші об'єкти. Однак підприємці виходять з акціями протесту і відвойовують на якийсь час свої робочі місця. В черговий такий підхід Кернес пообіцяв побудувати новий ринок. Він вже розповів, що виділить на це аж 7 мільйонів гривень. Це повинен бути багатофункціональний торговий комплекс.

Нагадаємо, Знай писав, що на Барабашово загорівся один з магазинів.

Знай повідомляв, що Кернес пообіцяв харків'янам побудувати новий сучасний ринок замість Барабашово і виділив шалені гроші.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові на початку березня ліквідували великий пожежа в торговому центре.