Сьогодні в Харкові на ринку "Барабашово" горів один з магазинів, як сказали очевидці, то замкнуло проводку. Пожежна бригада швидко приїхала на виклик і все оперативно загасила.

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі ВІХА(Харків).

"Пожежа на Барабашова 🔥
Сьогодні в одному з магазинів замкнула проводка.
Прибулі пожежники 🚒 оперативно загасили",- написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Про постраждалих інформації немає.

Барик с утра пригорел. Потушили соседние магазины, пожарные приехали уже после 😁

Geplaatst door Kharkiv Journal op Donderdag 28 mei 2020

Нагадаємо, на "Барабашово" пожежі часте явище, на жаль, наприклад, 16 квітня, вночі на ринку згоріло багато магазинів.

Осередок пожежі знаходився в торговому павільйоні модульного сектора "Б".

Як вдалося дізнатися, на момент прибуття перших рятувальних підрозділів у двоповерховому торговому павільйоні горіли господарські товари на площі 200 кв. м. і були пошкоджені вікна суміжного павільйону.

У гасінні пожежі брали участь 11 відділень рятувальників на автоцистернах. Всього задіяно близько 60 чоловік особового складу ДСНС. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах на стиснутому повітрі для захисту органів дихання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни прийшли під вікна до Кернеса з-за скандального будівництва, нерви на межі - "Наші діти хочуть їсти!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Замість Барбашово? У Харкові побудують новий ринок

Також «Знай.ua» писав, що Кернесу висловили незручну правду на сесії, Харків гуде - "спускаємо гроші на зоопарки замість медицини"