Харківський міський голова Геннадій Кернес не прибув на зустріч з підприємцями щодо ситуації навколо ринку “Барабашово”, повідомляє портал “Depo.ua”.

Замість Кернеса у зустрічі взяла участь директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська.

Під час зустрічі підприємці наголосили на тому, що у міськраді, розглядаючи питання щодо торгового центру, ігнорують думку переважної більшості підприємців, натомість слухаючи лише дві так звані “ініціативні групи”, склад яких викликає сумніви через наявність людей, які не займаються підприємницькою діяльністю.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес
liga.net

Зі свого боку Китайгородська зауважила, що ніхто з Ради Підприємців “Барабашово” не був запрошений до участі у робочій групі з питань ринку, оскільки, нібито, не виявили бажання бути включеними до неї.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зустріч тривала понад півтори години. Під час неї був узгоджений цілий ряд питань, які Китайгородська обіцяла передати особисто Кернесу. Але коли саме мер зможе зустрітись з підприємцями, вона не повідомила.

Нагадуємо, що нещодавно Кернес повідомив про те, що біля ринку “Барабашово” буде збудована нова автодорога з Салтівки до центру Харкова.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.