Мер Харкова Геннадій Кернес анонсував будівництво нової автодороги між Салтівкою та центром міста, повідомляє портал “StatusQuo”.

Як повідомляється, довжина нової дороги складатиме 2,2 кілометри, а поруч з нею буде створена велосипедна доріжка. За словами Кернеса, будівництво цієї дороги планувалось ще у 80-х роках, але тоді лише знесли приватну забудову та були збудовані дві опори автомобільного мосту, після чого роботи припинили.

Рассматриваю возможность строительства новой дороги, которая соединит Салтовку с центром Харькова. Уже провел по этому...

Geplaatst door Геннадий Кернес op Donderdag 5 september 2019

Перед будівництвом дороги планується прибрати павільйони ринку “Барабашово”, які знаходяться на трасі майбутньої дороги. Їхнім власникам та орендарям Кернес пообіцяв прозорі контракти з КП “Міський торгівельний ринок” та місця на ньому.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно активісти опублікували підрахунки витрат на будівництво скандального фонтану з мавпами в харківському саду Шевченка.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.