Загальна вартість будівництва скандального фонтану в саду Шевченка складає понад 50 мільйонів гривень, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на “Харківський антикорупційний центр”.

Як повідомляється, тільки придбання самого фонтану з мавпами обійшлось в 34,3 мільйони гривень, а монтажні роботи коштували ще 4,2 мільйони. Також до вартості “мавп’ятника” увійшли облаштування покриття та бортів, загальні роботи в яру, де встановили фонтан та озеленення.

ВСІ ФІНАНСОВІ СЕКРЕТИ ФОНТАНУ З МАВПАМИ А всі пам'ятають про фонтан в саду Шевченка за 51 мільйон гривень? В день, коли...

Geplaatst door Харківський антикорупційний центр op Woensdag 4 september 2019

Загалом на реконструкцію саду Шевченка на сьогодні витрачено понад 145 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадуємо, що в мережі з’явилась відеопрезентація того, який вигляд матиме харківський зоопарк після завершення ремонтних робіт.

Як повідомляв портал Знай.ua, єдина повністю дика популяція коней Пржевальського мешкає в зоні відчуження Чорнобильської АЕС.

Також портал Знай.ua писав, що в харківському зоопарку велика черепаха не хотіла відпускати свою наглядачку пообідати.