Стало відомо, хто може найближчим часом скласти конкуренцію на місцевих виборах у Харкові Геннадію Кернесу. Представник Опозиційної платформи – За життя Олександр Фельдман збирається поборотися за крісло міського голови. Про це він повідомив у Facebook.

За словами політика фракція «Опозиційна платформа – За життя» одностайно підтримала його кандидатуру в боротьбі за мерське крісло в Харкові. Він подякував членам фракції за таку підтримку.

Фельдман буде балотуватися на пост мера в Харкові Фото: скріншот

Фельдман вже пообіцяв харків'янам повне перезавантаження. Він вважає, що у місті не повинно бути «мера-царя», який може вершити долі підприємств, бізнесу і людей. Також політик вважає, що вибори в Харкові повинні стати чесною боротьбою підходів, програм і стратегій розвитку міста на найближчі роки.

Фельдман вважає, що вибори не повинні стати боротьбою за крісло, за тотальний контроль, а у харків'ян повинна бути влада, яка поважає їх.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що Олександр Фельдман говорив про те, що буде балотуватися на посаду мера Харкова ще в грудні минулого року. Тоді політик заявив, що він не дасть знищити найбільший ринок міста Барабашово, який зараз намагається знести Кернес.

Нещодавно Знай писав, що на крісло мера Харкова буде претендувати велика кількість політиків. Однак чи вдасться їм перервати незмінну влада Геннадія Кернеса невідомо. При цьому в Харкові є кілька груп впливу, які можуть скласти гідну конкуренцію чинному міському голові на майбутній гонці.

Олександра Фельдмана нещодавно звинуватили в антигуманності з-за його зоопарку в Харкові. Нібито він і його підлеглі купують тварин у браконьєрів за кордоном і доставляють їх в Україну варварськими методами. Всі тварини не мають супровідних документів і контролю за їх стан здоров'я. Також невідомо, що буде з зоопарком і кількома тисячами тварин, якщо Фельдман перестане утримувати цей заклад.

Нещодавно Знай повідомляв, що зоопарк Фельдмана прихистив лисенят з Чорнобиля. Тварин туди привезли з лісів, які постраждали від пожеж навесні цього року.