У Харкові екопарк Фельдман прийняв на реабілітацію двох лосенят, які постраждали в результаті пожеж, що бушували в Чорнобильській зоні.

Про це повідомили у пресслужбі екопарку.

Зазначається, що тварин врятували жителі Київщини і передали їх у Центр порятунку тварин.

Директор екопарку розповів, що налякані малюки, очевидно які втратили батьків, самі вийшли до людей. Місцеві жителі підібрали. Це самець і самка, зовсім ще маленькі. Стан обох лосенят нормальний, поступово вони відходять від стресу, з апетитом їдять козяче молочко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Скоро лосят переведуть у великий природний вольєр по сусідству з іншими копитними. Після того, як малюки пройдуть реабілітацію, їх повернуть в рідні ліси.

«Ми обов’язково повернемо їх в рідні ліси, головне, щоб на той час там стало цілком безпечно», – підкреслив директор екопарку.

В Фельдман Экопарк реабилитируют двух лосят, которые пострадали во время пожаров в Чернобыльской зоне отчуждения ⠀ Центр спасения диких, экзотических и домашних животных “Добрый дом Фельдман Экопарк” занимается реабилитацией двух лосят-погорельцев. Напуганные малыши, очевидно лишившиеся родителей в бушевавших лесных пожарах, сами вышли к людям. ⠀ Их подобрали жители Киевской области и передали в Центр спасения животных. ⠀ Когда погорельцы приехали в Харьков, их осмотрели наши ветеринары. Травм и ожогов у лосят не оказалось. Они еще в стрессе, но постепенно успокаиваются, с аппетитом кушают козье молоко. ⠀ Мальчик и девочка еще совсем крошки. Скоро лосят переведут в большой естественный вольер по соседству с другими копытными. После того, как малыши пройдут реабилитацию, их вернут в родные леса. Главное, чтобы к тому времени в зоне отчуждения стало полностью безопасно для животных. ⠀ Однако на этом хорошие новости из мультикомплекса не заканчиваются. Вы давно спрашивали, когда Фельдман Экопарк откроется для гостей. Наконец мы можем сказать, что мультикомплекс будет принимать посетителей с 11 мая, так как в этот день, по решению Кабинета министров, могут открываться парки и скверы. ⠀ До встречи осталось всего пять дней! Мы будем очень рады видеть вас в гостях! ⠀ #фельдманэкопарк #фельдман_экопарк #feldmanecopark #feldman_ecopark #харьков #ukraine

Geplaatst door Фельдман Экопарк op Woensdag 6 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Король Лев з Донбасу повернувся до Африки - неймовірна історія порятунку благородної тварини

Як повідомляє портал «Знай.uа» Приручили рудих бестій: на підприємстві під Харковом засікли незвичайних "працівниць"

Також «Знай.uа» писав, що Київ поставив на вуха "лось-тусовщик": вечірка рогатого хулігана потрапила на камеру