Харківського градоначальника Геннадія Кернеса колеги не бачили вже п'ять днів: мер перебуває на лікарняному. Хоча офіційно діагноз ніхто не озвучував, відомо, що Кернес знаходиться в лікарні, яка займається лікуванням пацієнтів з вірусними пневмоніями і COVID-19.

У прес-службі мерії Харкова підтвердили, що Геннадій Кернес тимчасово не виконує посадові обов'язки. Як повідомляють місцеві ЗМІ, діагноз градоначальника підтверджувати або спростовувати відмовляються. Не кажуть також, в якому шеф стані.

"З четверга минулого тижня він перебуває на лікарняному. Що стосується діагнозу - на це питання може відповісти тільки лікуючий лікар за згодою пацієнта. Обов'язки міського голови виконує секретар міськради Олександр Новак"— - розповів Юрій Сидоренко.

4 вересня мер Івано-Франківська Руслан Марцінків, під час брифінгу заявив, що міська рада подала позов до Окружного адміністративного суду Києва проти Кабміну. У заяві місцеві депутати оскаржують внесення міста в "червону зону" карантину.

Нещодавно мер Франківська Руслан Марцінків розкритикував карантин в Україні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Насамперед Марцінків зазначив, що в основному жорсткі заходи карантину вводять у західних регіонах України. У той час, як центральні і східні області знаходяться в "зеленій зоні". При цьому мер Франківська підкреслив, що в цих областях також велика кількість захворювань, однак цього ніхто не помічає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що мера міста під Дніпром підкосив коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.uа", подарунки підвели Кернеса під монастир

Також, "Знай.uа" писав, що Кличко залишив киян без зарплат і перевів стрілки