Кирило Геннадійович Кернес очолює список політичної партії "Блок Кернеса — Успішний Харків" на місцевих виборах до Харківської облради.

Цю інформацію підтвердила голова Харківської обласної територіальної виборчої комісії Валерія Копоруліна, пише "Суспільне".

Вчора, 23 вересня обласна виборча комісія отримала список партії і тепер має його розглянути і затвердити.

Кирило - один з синів Геннадія Кернеса, який втретє балотується в мери Харкова і є першим номером у виборчому списку Блоку Кернеса до Харківської міськради.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, "Блок Кернеса - успішний Харків" затвердив кандидата на посаду мера Харкова на місцевих виборах 2020 року, які пройдуть 25 жовтня.

Відповідне рішення було прийнято 23 вересня, в передостанній день подачі заяв кандидатів на місцеві вибори в офісі на Скрипника, 4, члени однойменного блоку чинного мера повинні прийняти рішення, хто буде їх кандидатом. До минулого тижня єдино можливим кандидатом залишався Геннадій Кернес.

"Блок Кернеса об'єднав небайдужих, відповідальних людей. Чи є мер, подібний Кернесу в інших містах? Сильний, розумний, харизматичний? Відповім відразу - немає такого мера. Для Харкова Кернес - це стабільність і впевненість у завтрашньому дні. Геннадій Адольфович Кернес уже сам - бренд міста",- заявив Терехов.

Інших кандидатів не було. Конференція підтримала Кернеса одноголосно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Друг Кернеса Фукс розкрив інформацію про стан Кернеса, коронавірус підкосив мера

Як повідомляє портал «Знай.uа» Кернес готується до виписки, конкурентів мера чекає велике розчарування

Також «Знай.uа» писав, що У Харкові суперники Кернеса Кучер і Світлична "окупували" Facebook перед виборами