Харківський міський голова Геннадій Кернес має намір взяти участь у виборах 2020 року, незважаючи на хворобу. Мер сподівається на швидке одужання, а його плани щодо участі у виборах залишаються в силі.

Про це сьогодні, 15 вересня, під час брифінгу повідомив директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

Харківська міськрада, скріншот
Харківська міськрада, скріншот

"Від Блоку імені Кернеса піде один кандидат, і виграє ці вибори. Це - Геннадій Кернес. Ні у кого немає в цьому сумнівів",- заявив Сидоренко.

Пізніше це підтвердив сам Геннадій Кернес на своїй сторінці у Фейсбуці, де також не забув подякувати всім за підтримку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Сердечне спасибі всім, хто подзвонив, написав, передав побажання здоров'я! І спасибі, що не вірите чуткам. У Харкові у мене є вся потрібна допомога, поруч сім'я, команда, Я впевнений, що скоро піду на поправку.Всі плани в силі, не в перший раз я спираюся на довіру харків'ян і відчуваю вашу підтримку. Дякую! Разом ми сила",- написав Кернес.

А це означає, що можливість висунення іншого кандидата на виборах в мери, які заплановані 25 жовтня, не розглядається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворий Кернес переніс сесію міськради в Харкові-вперше за п'ять років

Як повідомляє портал «Знай.иа» Мер Харкова Кернес на лікарняному," біля керма "заступник:" яка кома?"

Також «Знай.иа " писав, що Кернеса терміново госпіталізували, діагноз - під секретом: "Лікарня для хворих-19"