Відомий бізнесмен і друг Геннадія Кернеса Павло Фукс повідомив, що стан мера Харкова говорить про те, що він пішов на поправку. Також він спростував фейкову інформацію від деяких осіб, які планують перетягнути "ковдру лідерства" на майбутніх виборах у Харкові на себе.

Про це Павло Фукс написав на своєму Телеграм-каналі.

"Пишуть, що стан нестабільний. Пишуть, що інформація від лікарів. Я перебуваю на постійному зв'язку з лікарями клініки "Шаріте". Стан Геннадія Адольфовича стабільний. Спостерігається поліпшення стану легенів",- написав Фукс.

Зазначимо, що один з телеграм-каналів поширив інформацію про те, що стан Кернеса нестабільний і ще мінімум півтора місяці він пробуде в лікарні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, харківський мер Геннадій Кернес заплатив 4,12 млн гривень за своє лікування від COVID-19 в німецькій клініці "Шаріте".

У ніч з 16 на 17 вересня мера Харкова Кернеса спеціальним авіарейсом доставили в берлінську клініку "Шаріте". З діагнозом Сovid - 19 він перебуває у важкому стані, але у свідомості.

До госпіталізації Кернес проходив лікування в Харкові, але через погіршення стану він вирішив рятуватися за кордоном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернеса терміново відправили до Німеччини до отруєного Навального

Як повідомляє портал «Знай.иа " доєрнеса лікують у реанімації хірургічного відділення на "особистому" поверсі-потрапити можуть лише рідні та друзі

Також «Знай.иа " писав, що Губернатор Харківщини Кучер побажав Кернесу перемоги над коронавірусом: "чекаю на дебатах"