Бізнесмен і депутат Харківської міськради Тарас Сітенко вирішив балотуватися в мери Харкова. Він буде подавати документи в якості самовисуванця.

Інформацію про це підтвердив сам Тарас Сітенко, пише Depo.Харків .

"Так, я самовисуванець. Буду подавати (документи-ред.) десь 24 вересня, останній день"— сказав бізнесмен.

Сітенко визнав, що до рішення балотуватися в мери Харкова його підштовхнула інформація про можливу неучасть чинного мера Геннадія Кернеса в мерській гонці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Тому що з'явилася інтрига, тому що це не просто взяти участь, а зараз є реальний шанс виграти ці вибори", - заявив кандидат.

Сітенко також розповів, що не збирається вести до Харківської міськради свою команду за списками якоїсь з партій.

"Однією командою немає, не будемо. Просто ті люди, з якими я працюю на сьогоднішній день в рамках фракції в міськраді, багато з них йдуть і будуть йти в міську та обласну ради з іншими партіями. Так як "Самопоміч" не йде, ми йдемо різними партіями"— підсумував депутат.

Нагадаємо, що в 2015 Сітенко балотувався на посаду Харківського міського голови і посів друге місце. Тоді за нього проголосували 12,3% виборців (59637 громадян). Виграв вибори в 2015 році Геннадій Кернес, набравши 65,8% або 318 556 голосів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На крісло хворого Кернеса претендують суперблондинка і мільярдер

Як повідомляє портал «Знай.иа» Губернатор Харківщини Кучер побажав Кернесу перемоги над коронавірусом: "чекаю на дебатах"

Також «Знай.иа " писав, що Кернес піде на вибори, незважаючи на хворобу: "Все в силі"