Голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер нещодавно особисто розмовляв з мером міста Геннадієм Кернесом і в курсі його хвороби. При цьому губернатор спростував чутки про те, що Кернес знаходиться в комі.

Про це Олексій Кучер заявив в ефірі телеканалу "НАШ".

"Я стурбований повідомленнями в ЗМІ про те, що мер Харкова Геннадій Кернес нібито знаходиться в комі. Я днями розмовляв з ним особисто, я про це відверто повідомляю. Так, він хворий ковід. Так, є запалення легенів. Стан важкий, але стабільний. Переконаний, що та інформація - це ніщо інше, як маніпуляції і провокація з боку політичних опонентів міського голови", - заявив Олексій Кучер.

Олексій Кучер, скріншот з відео
Олексій Кучер, скріншот з відео

Кучер побажав меру Харкова Кернесу міцного здоров'я і сподівається на швидке одужання. Очільник області сподівається зустрітися з Геннадієм Кернесом на передвиборчих дебатах, коли мер міста одужає.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Я щиро хочу, щоб Геннадій Адольфович одужав якомога швидше, Я бажаю йому міцного здоров'я, і я сподіваюся зустрітися з Геннадієм Адольфовичем вже в статусі кандидатів у передвиборній гонці на дебатах. (...) Я За чесні вибори. Я реально хочу цих дебатів. Я думаю, що ми зустрінемося", - зазначив Кучер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "схрестить меч" з суперблондинкою і мільярдером: хто мітить у крісло мера Харкова

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес, Світлична і Кучер помірялися "потужностями" в Харкові: "Хто зверху?"

Також «Знай.иа " писав, що Конкурентом Кернеса стане губернатор, а на мера Одеса претендує КВНщик- "слуги" визначилися з кандидатами