Чинний мер Харкова Геннадій Кернес нещодавно був госпіталізований. З чуток у нього діагностували коронавірус. Пізніше стало відомо, що Харківського градоначальника перевезли в Німецьку клініку Шаріте. З цього приводу було багато зауважень в мережі, але медики швидко поставили Кернеса на ноги.

Сьогодні 22 вересня пасинок мера Харкова Родіон Гайсинський повідомив громадськості, що його родич пішов на поправку і німецькі медики думають, коли зможуть відпустити пацієнта. Про це молодий чоловік написав на своїй сторінці в Instagram.

Крім того, в повідомленні йдеться, що Кернес балотуватиметься на пост мера Харкова ще раз і це питання не обговорюється.

"Сьогодні вранці був у @gepard59 (Нік Кернеса в Instagram. - Ред.). Стан набагато кращий, лікарі вирішують, коли зможуть відпустити до Харкова. Зв'язок в палаті як і раніше заборонена. На вибори йде він, і це не обговорюється", — написав він у сторіз соцмережі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Харківській міськраді прокоментували чутки в мережі про нібито навмисне зараження коронавірусом мера міста Геннадія Кернеса. Днями деякі пабліки вийшли з повідомленням про те, що Кернеса могли заразити коронавірусом навмисно: мовляв, команда мера підозрює в організації цього злочину главу ХОДА Олексія Кучера і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. У мерії цю інформацію спростували.

Також Знай повідомляв, що під час хвороби Кернеса в Харкові триває боротьба за крісло градоначальника.

Нещодавно Знай передавав, що "Харківський зоологічний парк" збирається витратити 54 166 825 гривень на будівництво нового кафе на 200 посадочних місць.