Мера Харкова Геннадія Кернеса відвезли до Німеччини. За інфікованим коронавірусом градоначальником ввечері прилетів той самий борт, яким перевозили отруєного Навального в берлінську клініку "Шаріте".

Про це повідомили у сюжеті ТСН.Ранок.

На Харківському аеропорту пізно ввечері у віп-терміналі - дві карети швидкої допомоги і кілька елітних авто зі спецномерами, якими користується мер Харкова Геннадій Кернес і його оточення.

У небо злетів літак, яким в німецьку клініку Шаріте кілька тижнів тому з російського Томська транспортували опозиціонера Олексія Навального після отруєння.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Медичний борт з Нюрнберга приземлився тут близько сьомої вечора. Цей момент зафіксував сайт Flightradar.

По Ландау походу повезли дядю Геннадия в Аэропорт, и если верить тому, что пишут то он полетит на лечение в Германию.

Geplaatst door Харьковские Будни op Woensdag 16 september 2020

Тим часом соцмережами шириться відео пересування Харковом начебто від 17 лікарні, куди раніше госпіталізували харківського мера, кількох карет швидкої зі спецсигналами.

file

Тем временем в Харькове приземлился медицинский борт авиакомпании «FAI rent-a-jet», которая специализируется на медицинских транспортировках по всему миру. Он перевезет Геннадия Кернеса на лечение в Германию 🛬 Кортеж со скорыми был замечен на Ландау и потом возле Аэропорта.

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 16 september 2020

Коронавірус у Кернеса виявили тиждень тому. Офіційно інформацію підтвердили 15 вересня. У мерії повідомили, що у нього двостороння пневмонія. Його стан назвали стабільно важким, але додали, що пацієнт у свідомості.

Поки що, приліт медичного літака з Геннадієм Кернесом офіційно не підтверджують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, перший заступник мера Харкова спростував інформацію про те, що Кернес перебуває в комі.

Як повідомляв портал Знай.иа, хворий Кернес переніс сесію міськради в Харкові-вперше за п'ять років.

Також портал Знай.иа писав, що Геннадія Кернеса госпіталізували до 17-ї міської лікарні з діагнозом коронавірус.