Чинний мер Харкова Геннадій Кернес збирається обиратися на третій термін. І в честь цього градоначальник активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами. На цей раз у Харкові на вулиці Вернадського замість портрета академіка Ландау з'явилося графіті "Успішного Харкова".

Про це повідомили у ХАЦ у Фейсбуці.

Життєстверджуючим малюнком у райдужних кольорах харків'янам зайвий раз наративно нагадали про місцеві вибори.

фото: ХАЦ
фото: ХАЦ

Новий мурал сумнівного художнього смаку з'явився у безпосередній близькості від виходу станції метро «Проспект Гагаріна». Раніше на паркані, котрий огорожує територію заводу «Авторучка», містився портрет вченого Льва Ландау з деякими його науковими постулатами.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

фото: ХАЦ
фото: ХАЦ

"Нобелівського лауреата Льва Ландау замінила політична агітка харківського мера з видом на Майдан Конституції та написом “Успішний Харків”. Проходячи повз муралу, по коліна у воді, люди обговорюють, наскільки Харків насправді успішний...",- написано в повідомленні.

Чинний мер Харкова Геннадій Кернес просуває свою кандидатуру на місцеві вибори, не гребуючи методами: білбордами з рекламою блоку його імені переповнений не тільки Харків, але і область. Плакати з його зображенням розміщені практично в кожній торговельній точці міста і аптеках. Передвиборну рекламу Кернеса «тулять» навіть на годівницях для птахів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "добрався" до харківських школярів через педагогів: "Раби не можуть навчити свободі"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харківські вчителі заплющили очі на витівку Кернеса 1 вересня: "Це просто блокнотики"

Також «Знай.uа» писав, що Кернес "підгодовує" пернатих перед виборами: "Навіть птахи голосують!"