Стало відомо, які зарплати отримують мер Харкова Геннадій Кернес і його помічники.

Про це написано у відповіді Харківської міської ради на запит "Українських Новин".

Оклад мера Геннадія Кернеса, який задекларував 20 мільйонів гривень доходу, в липні склав 16 940 гривень.

А ось заробітна плата першого заступника Кернеса Ігоря Терехова склала 15,5 тисяч гривень.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Оклад заступника міського голови — керуючий справами виконавчого комітету міської ради Тетяни Чечетової-Терашвілі, заступника з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлани Горбунової-Рубан, заступник з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтина Лобойченко, заступника з питань правового забезпечення Марини Стаматіної, заступника з питань містобудування, архітектури та земельних відносин Тетяни Овіннікової, заступника з питань житлово-комунального господарства Андрія Руденка, заступника з питань інфраструктури міста Євгена Водовоза, заступника з питань цифровий трансформації Олега Дробота склав 14,2 тис. гривень.

При цьому мерія Харкова відмовилася надати повну інформацію про розмір зарплат з надбавками.

"При розгляді запиту встановлено, що цей запит містить прохання надати доступ до персональних даних, тому такий розгляд здійснено з урахуванням приписів Закону України "Про захист персональних даних"... Не належать до інформації з обмеженим доступом лише персональні дані, зазначені в декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування..."— - написано у відповіді на запит.

Крім цього, Кернес подав повідомлення про суттєві зміни до своєї декларації 25 червня, в якому вказав грошовий внесок на користь політичної партії в розмірі 1,8 млн гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові скандальний викладач мітить в рибне крісло поруч з Кернесом: мільйони в банку і "будиночок" у Путіна

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес влип у гучний скандал з анексованим Путіним Кримом: "мали право"

Також «Знай.иа " писав, що У Кернеса може з'явитися " особистий прокурор"