Департамент комунального господарства уклав 6 серпня договір з ТОВ "Укрспецреставрація" з капітального ремонту Харківської набережної вздовж правого берега річки Харків (від Пер.Подільського до вул. університетської) на 18600000 гривень.

Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр, пише Вечірній Харків.

Згідно з договором підрядник повинен зробити систему електропостачання за 10,6 мільйонів, замінити асфальтобетонне покриття на нові тротуари з гранітної плитки, а також встановити 26 лавок і 50 урн.

"У кошторисі ремонту на деякі позиції можна побачити істотне завищення цін. Наприклад, пісок купують по 575,37 гривень за кубометр. При тому, що ринкова ціна піску в Україні вдвічі дешевша. За щебінь (фракція 20-40 мм) буде заплачено 1374,6 грн / м3, що на чверть дорожче середніх цін на Харківщині",- повідомили в ХАЦ.


За кошторисом, 50 антивандальних урн обійдуться в 170 тисяч гривень, тобто одна урна коштуватиме 3,4 тисячі. При тому, що той же Департамент комунального господарства встановлює урни вартістю 900-1500 грн. у різних скверах і парках міста.

Завершити всі ремонтні роботи Підрядник повинен до кінця наступного року.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес посадить маленьких харків'ян на гойдалки за 160 мільйонів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес підкладе харків'янам" під попи " 200 тисяч

Також «Знай.иа " писав, що Кернес закатає в бетон дерева в саду Шевченка в Харкові-дуже небезпечно