Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час візиту Харківщини відвідав Національну академію Національної гвардії України, де ознайомився з підготовкою до управління бронетранспортером.

Про це повідомляє пресслужба ВРУ.

"Голова ВРУ Дмитро Разумков у Харківській області відвідав Національну академію Національної гвардії України та державне підприємство "Чугуївський авіаційний ремонтний завод", - написано у повідомленні.

Під час свого приїзду у Харків, Разумков прибув у Національну академію де ознайомився з роботою кафедр військового зв’язку та інформатизації, тактики, технічного і тилового забезпечення, автобронетанкової техніки та ракетно-артилерійського озброєння, військово-соціального та психологічного забезпечення.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

джерело: ВРУ
джерело: ВРУ

Він також ознайомився з роботою вогневого комплексу з бойовим і мультимедійним тиром та класами з ситуаційного моделювання й підготовки до управління бронетранспортером.

джерело: ВРУ
джерело: ВРУ

"На Чугуївському авіаційному ремонтному заводі голова парламенту оглянув виробничі потужності підприємства, що забезпечує капітальний ремонт, модернізацію та технічне обслуговування літаків Л-39, а також середній ремонт та переобладнання у повітряні мішені безпілотних літальних апаратів Ту-143", - йдеться у повідомленні.

джерело: ВРУ
джерело: ВРУ

джерело: ВРУ
джерело: ВРУ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Разумков в Харкові "зашифрував" ім'я суперника Кернеса на виборах, у Зеленського кидають жереб: "Їх багато..."

Як повідомляє портал «Знай.uа» Разумков розповів, куди подів сімейну мережу ломбардів: вся справа у дружині

Також «Знай.uа» писав, що Американська ділова рада закликала Разумкова та Геруса запобігти спотворенню "зеленого" законопроєкта