Голова Верховної Ради Дмитро Разумков перебуває в Харкові з робочим візитом.

Увечері 29 липня Разумков прибув у Харківську область. Вранці він відвідав завод ФЕД, пише KHARKIV Today.

"Я радий тут бути, не перший раз тут. Бачимо потенціал, який є в місті і області. 80 вищих навчальних закладів, потужне наукове місто. З іншого боку, бачимо використання цих можливостей. Це може допомагати нам захищати територіальну цілісність. Тут хороші приклади імпортозаміщення. Вони змогли створити умови, щоб замінити ті запчастини, які купувалися в інших країнах Європи. Якщо ми говоримо о новітніх науках, високотехнологічних напрямках, це важливо", — сказав Разумков.

Разумков, фото: Facebook
Разумков, фото: Facebook

За словами голови ВР, кілька тижнів тому був прийнятий велике державне замовлення для "Укроборонпрому". Але розкривати деталі не став з-за грифу "секретно".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Журналісти поставили Разумкову питання про те, коли ж стане відомо ім'я кандидата в мери Харкова від партії президента.

"Не можу відповісти, хто піде. Зараз багато депутатів тут: і списочники і мажоритарники працюють на благо. Але є штаб. Я думаю, він повідомить найближчим часом", — відповів на питання журналістів Разумков.

Спікер ВР сказав, що питання про те, чи відбудуться вибори, вже не варто. За його словами, явка на місцеві вибори завжди нижче, ніж на президентські і парламентські. Разумков думає, що цього разу голосувати прийдуть 55-65% виборців.

"У нас будуть вибори за новою системою, зацікавленість суспільства може бути більше, сказав Разумков. — Те, що залежало від Ради, ми прийняли. Постанова була проголосована. Те, що необхідно для виборів, ми теж взяли. Бюджет ми зробили, кошти виділили",- прокоментував голова ВР.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Разумков їде в Харків з ревізією - що покаже Кернес чолі Ради і соратнику Зеленського

Як повідомляє портал «Знай.ua» Американська ділова рада закликав Разумкова і Геруса запобігти спотворення "зеленого" законопроекту

Також «Знай.ua» писав, що Дмитро Разумков назвав п'ятірку найвпливовіших політиків України: "Може бути переворот"